Kristi Malmberg • 19. oktoober 2012 kell 9:10

Kurikael raius maha Ansipi istutatud tamme

Täna hommikul sai Tartu Linnavalitsus hooldusfirmalt teate, et Tartu tammikust on maha raiutud üks puu.

Hiljem selgitasid linna haljastus- ja puhastusteenistuse töötajad välja, et tegemist on tammega, mille istutas peaminister Andrus Ansip 2007. aastal.

Linn rajas Tartu tammiku 2007. aastal Lammi tee äärde ja tammikusse istutavad oma puud kõik Tartu taasiseseisvumise järgsed aukodanikud, linnapead ning Tartu sõpruslinnad. Tammikus on üleval infotahvel, millel on kirjas kõigi tammede istutajate nimed.

Linn alustas tamme raiumise kohta väärteomenetlust ja palub kõigil, kes juhtunust midagi teavad, ühendust võtta Tartu Linnavalitsuse menetlusteenistusega: tel 736 1109, 517 0991, ulle.neeme@raad.tartu.ee

.

Hetkel kuum