Alyona Stadnik • 24. oktoober 2012 kell 13:09

8 liiget lahkus Reformierakonnast

Silver Meikar ütles täna Äripäevale, et mitmed Reformierakonna liikmed on otsustanud parteist lahkuda. Delfi andmetel vähenes pooleteise tunniga peale Meikari väljaviskamist Reformierakonna liikmete koguarv kaheksa võrra.

Reformierakonnast on lahkunud Ingi Mihkelsoo, Ilmar Mihkelsoo, selle asutajaliige Pärtel Piirimäe.

Delfi andmetel kaalub tõsiselt Reformierakonnast lahkumist ka erakonna asutajaliige Olev Vaher. Ta nimetas Meikari väljaviskamist väga valeks otsuseks, nagu olid valed ka eelnevad otsused seoses võltsimisvastase kaubandusleppe ACTA, Paul Krugmani ühe blogipostituse tekitatud sõnasõja ja nüüd Silvergate'i asjus.

"Aga ilmselt on uus Silver juba valmis?" oletas Vaher.

Erakonnast saab välja astuda iseseisvalt ID-kaardi abil. Delfi andmetel oli täna kella kolme seisuga Reformierakonnal 11 415 liiget. Reformierakonna koduleht andis samal ajal teada, et nende ridadesse kuulub 11 416 parteilast.  

Hetkel kuum