• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Automaaditootja kolib töökohti Eestisse

  Parkimis- ja müügiautomaate tootev AQ ParkoPint koondab Rootsis 10 töökohta ja kolib tootmise Eestisse ja Bulgaariasse.

  Tootja tehase asukoha Gävle kohalik ajaleht Arbeterbladet kirjutas, et ettevõtte juhi Paul Larssoni sõnul pole sellises tegevuses midagi imelikku, sest ettevõte plaanib osa tootmist ka Hiina kolida. "Tehasel on tootmisi mitmel pool maailmas ja pole midagi imelikku, et tootmist neisse kolime," vahendas Äripäeva inglisekeelne äriuudiskiri news2biz Eesti.
  Ettevõtte kontserni kuulub Eestis ettevõte AQ Lasertool, millel asub tootmine Pärnu lähistel Audrus. Ettevõte tegeleb terasplaatite toomisega. 2003. aastal loodud üksuses töötab 170 inimest, möödunudaastane käive ulatus 19 mln euroni. Näitaja kasvas möödunud aastal kolmandiku võrra. Kasumiks kogunes 2,8 mln eurot.
  Sel aastal plaanib ettevõte kasvatada käivet kümnendiku võrra, selleks leida uusi turge ja partnereid, suurendada müügiüksust, kasvatada tootlikkust ning lisandväärtust töötaja kohta, lisask optimeerida laovarude juhtimist, kirjutab ettevõtte juhatus mulluses aastaaruandes.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.