• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USAs kütusehinnad languses

  Vaatamata mitmete naftatöötlemistehaste sulgemisele langes bensiini keskmine jaehind alla 3,50 dollari galloni kohta, mis on madalaim pärast 6. märtsi, vahendas finantsuudisteagentuur CNBC.

  Oil Price Information Service'i (OPIS) teatel langes riigi keskmine jaehind nädalaga kaheksa senti ja kuuga 28 senti galloni kohta. Mullu samal ajal oli see seitse senti kõrgem.
  Kuigi majandusteadlased prognoosivad töödeldud kütusesaaduste vähenemist tehaste sulgemise tõttu ja selleläbi hindade paratamatut tõusu, teatas USA sisejulgeolekuministeerium, et lubab ajutiselt kuni 13. novembrini varustada kirderannikut Mehhiko lahest tulevatel võõra lipu all sõitvatel tankeritel.
  Hetkel on OPISi analüütiku Tom Kloza sõnul kütusehinnad kõige rohkem langenud orkaan Sandy tõttu Lääne-Kanadas, Põhja-Dakotas ja Texase lääneosas. Elektri täieliku taastamise järel peaksid peamiselt idarannikul tekkinud pikad kütusejaamade järjekorrad lõppema.
  American Automobile Associationi (AAA) ootuste kohaselt peaksid kütusehinnad langema aasta lõpuni. Riigi keskmised kütusehinnad peaksid 6. novembriks jõudma 3,40 dollarini galloni kohta ja 22. novembriks jääma vahemikku 3,25 kuni 3,40 dollarit galloni kohta. AAA esindaja Avery Ashi hinnangul võivad USA kütusehinnad praegusest aasta lõpuni kukkuda kuni 40 senti galloni kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Aasia aktsiaturud on langemas
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Ehitushinnad on aastaga kasvanud 12 protsenti
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.