• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA naftatootmine 18 aasta kõrgeim

  USA energeetikaministeeriumi teatel suurenes 2. novembri seisuga riigi naftatoodang 6,68 miljoni barrelini päevas, mis on kõrgeim pärast 1994. aasta 23. detsembrit, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

  Edusammud horisontaalses puurimises ja hüdraulilises pinnase lõhkumises on lubanud ligi pääseda kütusele sügaval maa-alustes kivimi moodustites Põhja-Dakota, Texase ja Oklahoma osariigis.
  Bloombergi andmete kohaselt täitis USA 83% oma energiavajadustest tänavuse esimese kuue kuuga, mis on kõrgeim aastane tase pärast 1991. aastat. Käesoleval aastal suurenes tootlus 31% Põhja-Dakotas, 19% Texases ja 11% Oklahomas. Toornafta import on aastaga vähenenud 11%.
  Konsultatsioonifirma IAF Advisorsi juhtivametniku Kyle Cooperi hinnangul võib USA naftatootmine pürgida järgmise 5-10 aastaga 9-10 miljoni barrelini päevas.
  Nafta hind oli börsil langenud New Yorgi aja järgi kella 12:45 seisuga (Eestis kell 19:45) 4,42%, 84,79 dollarini barreli kohta.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.