• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Finasta: Silvano tõi väikese pettumuse

  Oleme veidi pettunud Silvano FG kolmanda kvartali tulemuses, kuna käibekasv aeglustus, ütles Leedu Bank Finasta analüütik Tadas Povilauskas.

  „Teise kvartali tugeva 18,5protsendise aastase kasvu järel ootasime, et kolmandas kvartalis tuleb kasv vähemalt kümme protsenti, kuid seda ei juhtunud ja nägime pessimistlikumat stsenaariumi,“ lausus ta.
  „Rääkida brutokasumimarginaalist ja selle jätkusuutlikkusest (Valgevene) hüperinflatsiooni raamatupidamise tingimustes on väga keeruline ja see on investoritele ja analüütikutele raskeim ülesanne,“ ütles ta. „Ma arvan, et praegust brutokasumimarginaali võib pidada normaalseks, kuid tulevastel kvartalitel võib loota ka kõrgemat brutomarginaali,“ jätkas ta. „Ma soovitan investoritel vaadata äritegevuse rahavoogu, kuna see on väga hea raha genereerimise mõõdupuu ja see rahavoog on aastaga vähenenud 63,8 protsenti (kuigi seda segab tulumaksukulu). Seda on raske pidada positiivseks. Ärikulud ja dividendide tõttu maksukulu on korras ja nende pärast ei tule muretseda.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.