• Jaga lugu:

  Pohlaku ettevõtmisel tuntud käendajad

  Pühapäevases ETV saates „Tähelaev” rääkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak, et Lillekülas asuva rahvusstaadioni ostu käendasid muuhulgas tuntud ettevõtjad Jüri Käo, Hannes Tamjärv ja Rain Lõhmus.

  „Kui olid staadioni jaoks kriitilisemad hetked ja oli vaja riigilt välja osta riigi poolt staadioniks pandud raha, siis õnnestus Swedbankist mingi nipiga - või oli ta tollal veel Hansapank? - see raha, ligi 100 miljonit krooni välja pigistada,” selgitas Pohlak, vahendas ERR spordiportaal.
  „Siis nad panid tingimuseks, et 25 miljonile peavad olema tuntud või nende jaoks aktsepteeritud inimeste käendused. Kui need kolm käendust välja rullusid - üks oli Jüri oma, üks Hannes Tamjärve ja üks Rain Lõhmuse -, siis sealt hetkest läks asi edasi väga lihtsalt.”
  Samas saates lisas Käo, kes ühtlasi on Pohlaku lapsepõlvesõber, et Pohlak on väga hea veenja, sest tegemist polnud tagasihoidliku rahasummaga. Mitmed inimesed kõrvalt pidasid seda aga sammu kahtlaseks. „Mis on Aivari juures huvitav - ta on kõik valitsevad erakonnad suutnud oma asja panna toetama,” sõnas Käo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.