Meelika Sander-Sõrmus • 28. november 2012 kell 13:26

Tiit Niilo: enneolematult positiivne uudis

Nopri talu peremees Tiit Niilo nimetas Äripäeva uudist põllumajandusjuhtide teemaveebi www.pollumajandus.ee avamise kohta äärmiselt positiivseks.

"See on enneolematult positiivne uudis. Kui Äripäeva silmis on põllumajandus saanud Eesti majanduses sellise rolli, et seda tasub suisa eraldi uudisveebina arendada, siis on see märk selle sektori positiivsest tulevikust," kommenteeris ta.

Äripäev avas täna põllumajandusvaldkonna otsustajatele suunatud uudisveebi, mis koondab kokku sektori info.

Äripäeva tänavusse põllumajandustootjate edetabelisse pääsenud 129 ettevõtte müügitulu kokku oli 301 miljonit eurot, mis näitab et põllumajandussektor on juba arvestatav tegija Eesti majanduses.

"Põllumajandus on strateegiline valdkond kogu maailmas ja mis puudutab toidutootmist, siis see on Eestis saanud seni põhjendamatult vähe tähelepanu. Põllumajandussektor on oluliselt tähtsam, kui see on väljaloetav sektori osakaalust SKPs. Ma väga tervitan Äripäeva põllumajandusteemalise uudisveebi avamist," kommenteeris põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Hetkel kuum