• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  G4S võitis haridusministeeriumi turvahanke

  Haridus- ja Teadusministeeriumi korraldatud turvahanke võitis AS G4S Eesti, kes järgneval neljal aastal korraldab ministeeriumi peahoonete mehitatud valvet Tallinnas ja Tartus ning vastutab ka kõikide ministeeriumi kasutuses olevate hoonete tehnilise valve eest.

  Lepingu järgi kannavad 1. jaanuarist ministeeriumi töötajate ja külastajate turvalisuse eest hoolt G4Si turvatöötajad, kes ühtlasi täidavad ka hoone külaliste vastuvõtu administraatori ülesandeid. Haridus- ja Ministeeriumi väljakutsetele on valmis ööpäevaringselt reageerima G4Si Tallinna ja Tartu patrullekipaažid. Samuti on G4Si korraldada kõik ministeeriumi läbipääsu-, turva- ja valvesüsteemide hooldustööd.
  Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusjuhi Jaako Lindmäe sõnul oli hanke eesmärgiks saada turvapartner, kes võtaks ministeeriumi turvavajadused täies mahus enda kontrolli alla, pakkudes võrdselt heal tasemel teenust nii Tartus kui Tallinnas. „Varem tegime koostööd teenuste lõikes erinevate turvafirmadega, sealhulgas ka G4Siga, kuid turvalisem ja mugavam on omada ühte kindlat koostööpartnerit. Samuti oli meie sooviks saada terviklik turvalahendus mitme Tartus ja Tallinnas asuva hoone valvamiseks, mida uus turvaleping ka võimaldab,“ lisas Jaako Lindmäe.
   „Arvestades objektide laialdast paiknemist ning teenuse komplekssust on ühe strateegilise partneri kaasamine meie arvates parim lahendus saavutamaks soovitud tulemusi. Meil on väga hea meel et Haridus- ja Teadusministeerium valis just meid oma partneriks ,“ lisas AS G4S Eesti müügidivisjoni direktor Jaan Nappus.
  Peale G4S Eesti osales Haridus- ja Teadusministeeriumi kõrgete nõudmistega turvahankes ka Securitas Eesti AS.
   
   
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.