• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rein Voog: meie sektoris peamiselt halvad seadused

  Eesti Teenusmajanduse Koda kuulutas välja konkursi, mille käigus selgub 2012. aasta parim ja halvim seadus. Eesti Mäetööstuse Ettevõtete Liidu juhatuse esimees Rein Voog tõdes, et nende sektoris on pigem halvad seadused.

  "Konkurentsitult halvima seaduse nimekirja läheb valitsuse määrus "Riigile kuuluva maavaravaru kaevandamisõiguse tasumäärad" küll," lausus Voog.
  Tema sõnul on nende sektori puhul reeglina niimoodi, et aasta lõpus valitsus korraldab finantsilise üllatuse. Ta nimetas, et eelmisel aastal oli selleks erimärgistusega diislikütuse kaotamise võimalus, üle-eelmine aasta keskkonnatasude tõus. "Millegi pärast valitsus „armastab“ mäetööstust just aasta lõpus ja sellest aspektist vaadates, et eelarves hakkab raha puudu jääma. Kahjuks oleme me mitmendat aastat järjest need kõige äärmised," kommenteeris Voog.
  Küsimusele, milline on selle aasta parim seadus, vastas Voog, et nende sektoris ei tulegi kohe meelde, milline see parim seadus võiks olla. „Kindlasti on ka positiivseid asju olemas. Ei saa kogu elu vaadata mustades toonides, kuigi meie puhul aasta lõpp kisub natukene nutuseks,“ sõnas Voog.
  Eesti Teenusmajanduse Koda kuulutas täna avatuks konkursi, mille käigus selgitatakse jaanuari keskpaigaks välja 2012. aasta parim ja halvim seadus. Äripäev uurib ettevõtetelt, milline on nende hinnangul selle aasta parim ja halvim seadus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.