• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koduomanikud otsivad sõpra ja kiusajat

  Koduomanike Liit kuulutas välja selleaastase konkursi "Koduomaniku sõber ja kiusaja". Tiitli saajad selgitab allkirjaportaalis avalik hääletamine.

  Konkursi raames valitakse koduomanike poolt 2012 aasta kõige kiuslikum ja kõige sõbralikum algatus, ettevõte, asutus või isik.
  Liidu peasekretäri Priit Värgi sõnul on tiitli eesmärk juhtida seadusandja, kohalike omavalitsuste ja laiemalt ühiskonna tähelepanu kodutarbijate valupunktidele. Teisalt soovitakse tunnustada neid, kes on valmis seisma koduomanike heaolu eest.
  Konkurss toimub viiendat aastat järjest ja varem on kiusaja tiitli saanud Eesti Gaas, kahel korral Tallinna Vesi ja Eesti Energia. Koduomaniku sõbra tiitel on läinud maksumaksjate liidule, konkurentsiametile, Rae, Jõgeva ja Harku vallale ning mullu õiguskantsler Indrek Tederile.
  Hääletada saab aadressil petitsioon.ee.
  Koduomanike Liit on Eesti suurima liikmeskonnaga kodanikuorganisatsioon, mis koondab tänasel päeval üle 63 300 eramaja ja korteriomaniku.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.