Ave Lepik • 2. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Eesti Post ostis konkurendilt üksuse välja

Eesti Post ostis konkurendilt välja massprintimisteenuseid pakkuva Eesti Elektronposti aktsiad.

Aktsiate väljaost Soome postifirmalt Itella oli Eesti Posti teatel vajalik, et ühendada kahe ettevõtte funktsioonid ning pakkuda klientidele mugavaid terviklahendusi. Eesti Elektronpostist moodustatakse Eesti Posti infologistika divisjoni printlahenduste osakond.

Eesti Posti teatel tehingute maksumust osapoolte kokkuleppel ei avalikustata.

„Kahe ettevõtte senine koostöö oli juba varem väga tihe, kuid ettevõtete ühendamine loob paremad võimalused teenuste kombineerimiseks. Näiteks, kui enne pidi klient tellima e-arvete lahendusi ja kandeteenuseid Eesti Postist ning printimisteenust Elektronpostist, siis nüüd saab kõik teenused ühest kohast,“ kommenteeris juhatuse liige Mait Sooaru.

Eesti Posti kontserni kuuluvad emaettevõttena AS Eesti Post ning tütarettevõtetena Eesti E-arvete Keskus OÜ, Leedus EP-24 UAB  ja Unipakas UAB, Lätis Post24 SIA.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum