Kristi Malmberg • 13. märts 2013 kell 11:06

Savisaar: liikmemaks laekub juba paremini!

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil, et tänu ajakirjanduse tähelepanule on liikmemaksu laekumine parteikassasse juba paranenud.

"Ma tänan ajakirjandust meile osutatud tähelepanu eest!" ütles Savisaar. "Ma loodan, et liikmemaksu laekumine erakonnale nüüd paraneb. See ongi tegelikult juba paranenud."

Tänane Postimees kirjutas, kuidas Keskerakonna peasekretär Priit Toobal saatis erakonna esimehele Edgar Savisaarele ettepaneku vabastada neli linnaametnikku, kes polnud parteikassasse maksnud ametikohatasu.

Toobali kirjas olid tänamatutena nimetatud keskkonnaameti juhataja Otto Popel, kesklinna valitsuse vanema asetäitja Reena Tolmik, munitsipaalpolitseiameti juhataja Monica Rand ja abilinnapea nõunik Johannes Merilai.

Kuus minutit pärast Toobali kirja saabumist jõudis abilinnapea Kalle Klandorfi, Arvo Sarapuu ja Mihhail Korbi postkasti linnapea Savisaare nõudmine: "Lugupeetavad! Arvestades selle taotlusega, aga ka sellega, et nimetatud inimestega on probleeme ametikohuste täitmisel tervikuna, palun järgmisel esmaspäeval esitada mulle nende lahkumisavaldused. E.S."

Savisaar selgitas täna, et näiteks keskkonnaameti juhataja Otto Popel ei saanud oma tööga hakkama. "Ega Popel pole halb mees, aga kui meie suund on rohelisema pealinna poole liikumine, siis on vaja uut inimest sellele kohale," ütles Savisaar.

Hetkel kuum