Ave Lepik • 30. august 2013 kell 10:25

Keskerakond läheb valimistele loosungiga: "Töötab!"

Keskerakonna loosung sügisesteks kohalikeks valimisteks on "Töötab!", mis partei peasekretäri Priit Toobali sõnul kirjeldab suurepäraselt Tallinna juhtimist.

Toobali sõnul toimivad pealinnas kõik valdkonnad hästi ning iga päev töötatakse selle nimel, et elu veelgi paremaks muutuks. „Tasuta ühistransport on reaalsus, pensionilisa on reaalsus, munitsipaalkorterid on reaalsus, Ülemiste ristmik on reaalsus. Need on asjad, mis Töötavad."

„Keskerakonna kampaanialoosungid on alati töötanud ja ka see töötab," lisas toobal.

Valik Keskerakonna varasemaid valimislauseid:"Keskerakond teab lahendusi!""Meiega võidavad kõik!""Kes siis veel!""Igaühe eest!""Kõige naiselikum erakond!""Viime nelja aastaga keskmise palga 25 000 kroonini!""Aitab!""Tehtud!""No pasaran!""Töötab!"

Hetkel kuum