• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Moody'se juht kahtleb USA pankrotis

  Moody's Investors Service tegevjuht välistas võimaluse, et USA valitsus ütleb oma võla üles, isegi kui oktoobri keskpaigaks ei suudeta võlalimiiti tõstmises kokku leppida.

  "On ekstreemselt vähetõenäoline, et rahandusministeerium ei jätka võlakirjade eest maksmist," ütles intervjuus CNBC-le Moody'se intervjuu Raymond McDaniel. "Loodetavasti me ei lähe 17. oktoobrist mööda ilma võlalimiiti tõstmata, kuid kui see isegi juhtub, siis meie hinnangul Ühendriikide rahandusministeerium jätkab võlakirjade eest raha väljakäimist."
  McDanieli hinnangul on turgude rahulolu tulenev suhteliselt värsketest mälestustest 2011. aastal, kui käis samuti kemplemine võlalimiidi üle.
  "Fakt, et turud reageerivad rahulikumalt sellele, on hea, kuid turg saab siin rolli mängida, et näidata teatud kriitilist punkti, mis sunniks poliitikuid tegudele," lisas Moody'se juht.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Toyota ehitab USAsse akutehase
Jaapani autotootja Toyota teatas täna, et ehitab Põhja-Carolinasse 1,29 miljardi dollari eest uue akutehase elektrisõidukite tarbeks, vahendab CNBC.
Jaapani autotootja Toyota teatas täna, et ehitab Põhja-Carolinasse 1,29 miljardi dollari eest uue akutehase elektrisõidukite tarbeks, vahendab CNBC.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".