• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnus põles Härma kaubahoov

  Laupäeva õhtul puhkes tulekahju Pärnus Tallinna maanteel asuvas Härma kaubahoovis. Põles hoone ühe tiiva (ca 100x20 meetrit) katus, teatas päästeamet.

  Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 19.33. Juba teatamise hetkel oli helistajate sõnul katusest suured leegid väljas. Päästjad piirasid tulekahju edasise leviku hoones. Tulekahju saadi kontrolli alla kell 21:12. Koostöös hoone töötajatega toodi välja hoones ohus olev vara: päästeti mototehnikat, erinevat elektroonikat  ning ratsavarustust.
  Hoone katus hävis 100% ulatuses, tuli ei levinud hoone esimesele korrusele, kuid ruumid said suitsu ja kustutusvee kahjustusi.
  Kustutamise käigus vajas üks päästja meditsiinilist abi, peale meedikute kontrolli sai ta tööd jätkata. Objektiga seotud inimesed viga ei saanud.
  Tulekahju kustutati pühapäeva varahommikul, kell 04:35. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.