• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Citigoupi tulemused alla ootuste

  Citigroup teatas täna oodatust madalamatest kolmanda kvartali tulemustest, mida mõjutas võlakirjadega kauplemise langus. Seda peale Föderaalreservi võlakirjade ostmise programmi paigalseisu ja tarbijate aktiivsuse langust.

  Föderaalreservi otsus tuli investoritele üllatusena ning pani paljud äraootavale seisukohale kuniks Keskpanga majanduse edendamise kava on saanud selgema ajaraami.
  Kolmas kvartal on tavaliselt võlakirjadega kauplemise osas suhteliselt unine ning seda süvendas veelgi Föderaalreservi teadaanne, kinnitavad analüütikud. Citigroupi võlakirjadega kauplemise tulud kukkusid 26% ehk 956 miljonit dollarit.
  Panga juht, Michael Corbat, on seisnud silmitsi raskustega kasvatada USA suuruselt kolmanda panga varasid olukorras, kus äri klientidega just ei õitse ja uued regulatsioonid kasvatavad pankade kulusid.
  Citigroupi tulemused olid mitmes valdonnas aga nõrgad. Jaepanganduse tulud kukkusid 7% 9,24 miljardile dollarile ja väärtpaberite ja panganduse tulu kukkus 2% võrra 4,75 miljardile dollarile.
  Citigroupi kolmanda kvartali puhaskasum oli 3,26 miljardit dollarit ehk 1,02 dollarit aktsia eest; eelmisel aastal olid vastavad näitajad 3,27 miljardit dollarit ehk 1,06 dollarit aktsia kohta; seega kasum langes 5% võrra. Reutersi küsitletud analüütikud ootasid kasumiks 1,04 dollarit aktsia eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.