• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Politsei on pidanud kinni seitse häälte ostmises kahtlustatavat

  Prokuratuuri juhtimisel viib keskkriminaalpolitsei läbi uurimist häälte ostmise tunnustel algatatud kriminaalasjades Paldiskis, Kiviõlis, Sillamäel, Koeru vallas ja Narva-Jõesuus. Kahtlustatavana peeti kinni seitse isikut.

  16. oktoobril pidas keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo Ida-Virumaal kinni kaks isikut, kellele on esitatud kahtlustus häälte ostmises ning vastutasuks 10 euro sularaha lubamises. Üks kahtlustatavatest oli Kiviõli linnavolikogu kandidaat Keskerakonna nimekirjas ning teine kahtlustatav kandidaadi heaks töötav isik.
  Samal päeval alustati kriminaalasi kontrollimaks kahtlust, et Narva-Jõesuus osteti sularaha eest hääli valimisliidu „Lemmik linn“ kandidaadi heaks.
  17. oktoobril peeti Harjumaal Paldiskis kinni kaks „Põhjasadama“ valimisliidu nimekirjas linnavolikogusse kandideerivat inimest, keda kahtlustatakse häälte ostmises. Kahtlustuse kohaselt veensid nad valijaid enda poolt hääletama ja andsid pärast hääletamas käimist valijatele 30 eurot.
  Samal päeval peeti Järvamaal Koeru vallas kinni mees, keda kahtlustatakse valimisliidu „Parem Koeru“ kandidaadi kasuks häälte ostmises ning vastutasuks alkoholi lubamises.
  20. oktoobri lõuna ajal pidasid keskkriminaalpolitsei töötajad Ida-Virumaal Sillamäel kinni kaks meesterahvast, keda kahtlustatakse häälte ostmises Sotsiaaldemokraatliku erakonna kandidaadi ja üksikkandidaadi kasuks. Kahtlustuse kohaselt pakuti häälte eest sularaha 7-10 eurot.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.