• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euro hüppas dollari vastu 2011. aasta tasemele

  USAst tulnud nõrga töötururaporti järel asus euro dollari vastu kallinema, tõustes 2013. aasta tippu ning kõrgeimale tasemele pärast 2011. aasta lõppu.

  Eraldi uudisena saime täna teada, kuidas USA töötusemäär kukkus septembris 7,2%, mis on madalaim number pärast 2008. aasta novembrit, vahendab MarketWatch. Andmete avalikustamine hilines USA valitsussektori sundpuhkuse tõttu.
  Euroopa ühisvaluuta hüppas üle 1,37 dollari piiri pärast seda, kui töötururaport näitas, et septembris lisandus kõigest 148 000 töökohta, kuigi ökonomistid ootasid keskmiselt 185 000 koha lisandumist.
  New Yorgi aja järgi keskpäeval võrdus üks euro 1,3728 dollariga, tõustes esmaspäevaselt 1,3682 dollarilt. FactSeti andmeil on tegu kõrgeima tasemega pärast 2011. aasta novembrit.
  Päevasiseselt saavutas euro 1,3748 dollari taseme, mis on kõrgeim päevasisene hind eurole sel aastal, lüües 1. veebruaril saavutatud 1,3711 dollari taset.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rahvuslik projekt: päästame keskealised põdurate liigast
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Cathie Woods ostis üle miljoni Twitteri aktsia peale selle juhi vahetust
Cathie Woodi ARK Investment Management ostis rohkem kui miljon Twitter aktsiat päev pärast seda, kui Jack Dorsey sotsiaalvõrgustiku tegevjuhi kohalt astus,
Cathie Woodi ARK Investment Management ostis rohkem kui miljon Twitter aktsiat päev pärast seda, kui Jack Dorsey sotsiaalvõrgustiku tegevjuhi kohalt astus,
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.