• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sony kaotas täna turuväärtusest üle 2 miljardi dollari

  Mitte nii hästi läinud Bravia telerite, Cyber-shot kaamerate ning Hollywoodi filmide tõttu oli firma sunnitud teatama kahjumist ning alandama kasumiprognoosi, mille tulemusel kadus firma turuväärtusest 2,2 miljardit dollarit.

  Sony aktsia tegi viie aasta suurima languse Tokyo börsil ning lõpetas päeva 11% miinuses pärast seda, kui tegevjuht Kazuo Hirai alandamas majandusaasta puhaskasumi prognoosi 40% võrra, 305 miljoni dollarini, vahendab Bloomberg.
  Lisaks teatas firma ootamatult teenitud teise kvartali kahjumist, kuigi analüütikud ootasid kasumit. Et asjad veelgi hullemad oleks, ähvardas Moody's Investors Service alandada Sony krediidireitingu rämpsu tasemele.
  Hirai on koondanud töökohti ning rõhutanud digitaalse pildi- ja videoäri, mänge ning mobiilseadmeid, et võita käivet tagasi Samsungilt ja Apple'ilt. Selle asemel alandas ta täna prognoose telekatele, kaameratele, personaalarvutitele ning videokaameratele.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.