• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Deutsche Telekom tegi Kesk-Euroopas ülevõtmise

  Saksa Deutsche Telekom ostab CTS Central Europe'i 546 mln euro eest, mis lisab talle maavõrgud maades, kus Saksa kompanii teenindadab kundesid valdavalt mobiilsidega, vahendab Bloomberg.

  Deutsche Telekom ostab Varssavis tegutseva GTSi erakapitalifirmadelt, sealhulgas Columbia Capitalilt, HarbourVest Partnersilt, Innova Capitalilt ja M/C Partnersilt. See tehing annab konkurentsiametite heakskiidu järel maaliinid Poolas, Tšehhis, Ungaris ja Rumeenias.
  1993. aastal asutatud GTS müüb interneti- ja telefoniteenused USA telekommunikatsioonigigandile Level 3 Communications, kes samuti tegi pakkumise GTSile. Poola suuruselt teine maaliinide kompanii Netia tundis huvi GTSi Poola varade vastu.
  GTSi käive oli eelmisel aastal 347 mln eurot ja Ebitda-kasum (ilma Slovakkia varadeta) 87 mln eurot. Slovakkia varad jäävad müüjatele.
  "Investeerime vastu trendi," ütles Deutsche Telekomi finantsdirektor Timotheus Hoettges.
  Novembris on ka miljardär Petr Kellneri PPF Group ostnud 3,4 miljardi dollari eest konktrollosaluse Tšehhi suurimas telekomis Telefonica Czech Republics ASis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.