• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puhkepäev. Sügistalvised džässirütmid

  Puhkepäev nimetab ära valiku novembris, detsembris toimuvaid džässikontserte, kus kõlavad nii armastatud eesti heli­loojate loodud laulud kui ka tuntud lood Sinatra, Armstrongi ja Fitzgeraldi repertuaarist.

   
  Tasub teada
  Maarja-Liis Ilus “Taas kui kohtumine”
  15.11 kell 19 Taagepera lossis2013. aasta märtsis aasta naisartistiks valitud Maarja-Liis Ilus esitab oma lugude paremiku. Teda saadab kitarril Peeter Reba­ne. Kestus 1,5 tundi.Piletid: eelmüügist 14 eurot, koha­peal 16 eurot.www.kontsertkorraldus.ee
  Eesti Jazzliit esitleb: Laura Junson & Band
  15.11 kl 22 Tallinnas Teater NO99 džässiklubisLaura Junson koos bändiga esitab kerget ja mahedat džässi. Teda saadavad Tõnu Tubli, Heikko-Joseph Remmel, Erko Niit, Joel-Rasmus Remmel ja Maria Gertsjak. Kestus 2 tundi.Piletid: 5 eurot, sooduspilet õpilastele, tudengitele, pensionäridele 3 eurotwww.jazz.ee
  Glenn Milleri orkestri kontsert
  16.11 kl 19 Tallinnas Nokia Kontserdimajas17.11 kl 17 Pärnu Kontserdimajas18.11 kl 19 Tartus Vanemuise KontserdimajasViis saksofoni, neli trompetit, neli trombooni, bass, löökriistad ja klaver toovad kuulajateni džässiklassiku Glenn Milleri muusika. Lisaks esitab orkester ka palu Louis Armstrongi, Frank Sinatra, Elvis Presley ja Ella Fitzgeraldi loomingust.Piletid: 25–45 eurothttp://tcc.ee/glen-milleri-orkester
  Eesti Jazzliit esitleb: Taavi Kerikmäe, Mart Soo, Tom Blankcarte
  22.11 kl 22 Tallinnas Teater NO99 džässiklubisAmeerika-Eesti päritolu trio esituses kuuleb mahedat džässi. Kestus 2 tundi.Piletid: 5 eurot, sooduspilet õpilastele, tudengitele, pensionäridele 3 eurotwww.jazz.ee
  Teletorni Jazz: Rebecca Kontus ‘’Jõuludeks koju’’
  26.12 Tallinna TeletornisTema lugudega on ilmunud neli heliplaati ja järge on ootamas viies. Jõlukontserdil kõlavadki erinevate eesti autorite ja Rebecca uuel plaadi tarbeks salvestatud jõululaulud, sekka ka mõned tuntud jõululood värskemas kuues. Lauljatariga koos esinevad Matis Metsala, Jaak Sooäär, Heikko Remmel ja Tanel Ruben. Kestus 2 tundi.Piletid: 10 eurotwww.teletorn.ee 
  Jõulujazz 2013
  29.11–15.12 erinevais Eestimaa paikadesFestivali erinevatel kontsertidel astuvad üles Eestist Raivo Tafenau, Kristjan Randalu, Jaak Lut­s­oja, Kristjan Mazurchak. Samuti esinevad festivalil Weekend Guitar Trio ja Draamateatri näitlejatest kitarristid valdavalt filmimuusika kavaga, Maarja-Liis Ilus ja Marten Kuningas koos Raadio Laste Laulustuudioga, et esitada Arne Oidi 85. sünniaastapäevaks helilooja loodud armastatud lugusid ning Estonian Dream Big Band koos New York Voicesega jõulumuusika kavaga. Välismaa artistidest annavad festivali raames kontserdi Aga Zarayan Poolast, Jukka Perko Avara Soomest, Krystle Warren Ameerikast jmt.Piletid: 5–35 eurot sõltuvalt kontserdistwww.jazzkaar.ee
  Sari “Tere, mina olen  ...” / Raivo Tafenau
  5.12 kl 20 Tallinnas Mustpeade Maja KeldrisaalisJazzi ja kirjanduse klubi Taff Clubi uues sarjas toimuvatel üritustel tutvub publik ühe džässimuusikuga. Vestluspartneriks on muusiku sõber ja lavakaaslane, kes avab publikule muusiku isiksust ja loometeed. Kindlasti ei puudu ka muusika, mida üheskoos esitatakse.Sarja esimene külaline on Raivo Tafenau – Eesti džässi üks olulisemaid tegijaid ja muu hulgas Taff Clubi president. Ta on tuntud saksofonistina, kuigi õppinud algul akordioni. Ta on pakkunud Eesti publikule väga palju erinevaid projekte huvitavate muusikutega.Piletid: 7 eurotwww.filharmoonia.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.