• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  General Motors lõpetab Euroopas Chevrolet' müügi

  USA autotootja General Motorsi sulgeb 2015. aastaks Chevrolet' Euroopa haru, et rohkem keskenduda Opeli ja Vauxhalli tegemistele.

  Otsus on tingitud Chervolet' müüginumbritest, sest ettevõtte turuosa Euroopas on ühe protsendi ringis, vahendab auto24.ee väljaannet Autocar.
  Chevrolet' praegusesse mudelivalikusse kuuluvad Aveo, Cruze, Camaro, Volt, Captiva ja Trax. Aastas müüs ettevõte Euroopas umbes 200 000 autot.
  Uute Chevrolet' mudelite müüki jätkatakse Euroopas vähemalt kahe aasta vältel. Ka jätkab ettevõte juba müüdud autodele originaalvaruosade ja teeninduse pakkumist vähemalt kümne aasta jooksul.
  90% Euroopas müüdud Chevrolet' sõiduautodest on toodetud Lõuna-Koreas, vabanevad tootmisvõimsused suunatakse Venemaa ja Korea turu hüvanguks. Küll plaanib General Motors jätkata valitud mudelite (näiteks Corvette) müümist Euroopas.
  Chevrolet' kaubamärgi all müüd Koreas valmistatud sõiduautosid alates 2005. aastast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.