Pooldumine kukkus läbi

Rivo Sarapik 15. jaanuar 2014, 08:39

Eesti suurimast ja tuntumast kaardifirmast Regio ei sünni kaht ettevõtet, sest plaanitud jagunemine kukkus läbi.

Kuu aja eest kirjutas Äripäev, et Regio loobub riigiregistrite tegemisest, selle pidi ühe võimalusena üle võtma koondatud hankeosakonna töötajate ühine spin-off-firma. Uut firmat aga ei sünni, sest viimane ei saanud Regioga kaubale ning ettevõte jätkab valikuliselt riigihangetel osalemist.

"Meie eesmärk on teha Eestis neid asju, millega tegeleme ka mujal maailmas. Vanasti kippusime tegema Eestis ka seda, millel mujal maailmas nišši või lootust ei olnud. Neid raputame nüüd tasapisi maha. Loogika on selles, et kui Eestis saab müüa mõnda meie välismaalgi müüdavat asja ainult riigihankega, siis me ikka peame osalema hangetel, kui me neid siin müüa tahame. Kui meil õnnestub kasutada riigihangete tegemisel mõnda tarkvara, mida me välismaalgi müüme, siis, ma arvan, et see on jumalale meelepärane tegevus, et me neil hangetel osaleme," kommenteeris Regio juhatuse esimees ja pikaaegne juht Teet Jagomägi.

Miks käed löömata jäid ja millised on Regio plaanid, loe pikemalt tänasest Äripäeva paberlehest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. January 2014, 16:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing