Reform ähvardab Savisaart umbusaldada

Piret Reiljan 28. veebruar 2014, 10:59

Reformierakond saatis ultimatiivse pressiteate Äripäevas avalikustatud info peale, et linnavalitsus maksis kinni Edgar Savisaare sõidu Sotši.

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Martin Kukk teeb linnapea Edgar Savisaarele ettepaneku maksta kinni hiljutise erareisi kulud Venemaale 2384 euro väärtuses linnaeelarvesse, teatas Reformierakond pressiteates. Lisaks tegi Kukk teates Savisaarele ettepaneku tagastada Vladimir Jakuninile Venemaa Raudteede jope, mille linnapea Eesti koondise jope vastu vahetas.

„Kui linnapea seda ei tee, siis teeme ettepaneku IRLile ja sotsiaaldemokraatidele algatada umbusaldus linnapea Edgar Savisaarele,“ vahendas Reformierakonna fraktsiooni liige Kukk teates.

„Jättes meelde tuletamata fraasi „üks kolmandik saab sulas ja kaks kolmandikku ülekandega“, on Tallinna volikogu liikmetel raske usaldada linnapead, kes vahetab reisil Sotši olümpiamängudele Eesti rahvuskoondise jope Venemaa Raudteede jope vastu ning kasutab Tallinna maksumaksja raha, et pidada Vene Föderatsioonis „erakohtumisi“,“ märkis Kukk.

Tallinna volikogu liikmed teevad linnapeale ettepaneku hüvitada Tallinna maksumaksja arvelt tehtud reisikulutused suuruses 2384 eurot linnaeelarvesse ning anda tagasi Vene Raudteede jope Vladimir Jakuninile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. February 2014, 10:59
Otsi:

Ava täpsem otsing