VIDEO: mure Lääne piirangute pärast

Alyona Stadnik 01. aprill 2014, 12:38

Vene ettevõtjad, kelle vastu Lääs kehtestas sanktsioonid, on teinud murelikuks ka nende partnerid, tunnistas Äripäevale Peterburi ärilehe peatoimetaja.

Bonnieri meediagruppi kuuluva Peterburi majanduslehe Delovoi Peterburg eelmise esmaspäeva kaanelugu rääkis rahvusvahelistest sanktsioonidest, mis on kehtestatud Venemaa presidendi Vladimir Putini sõpradele. Lehe peatoimetaja Maksim Vasjukovi sõnul jälgivad nad olukorda, sest sanktsioonid, mida kehtestavad lääneriigid Venemaale ja Vene ettevõtetele, ehmatavad nii rahvusvahelisi ettevõtteid, kes töötavad nende riigis kui ka kohalikke ettevõtjaid, kes lükkavad edasi investeeringuid ja plaane.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    11. April 2014, 11:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing