29. aprill 2014 kell 7:34

Valitsus on võtnud sihiks vähendada laste vaesust

Valitsus kinnitas tänasel istungil riigi eelarvestrateegia aastateks 2015 kuni 2018. Tuleva aasta tähtsaimad eesmärgid on laste vaesuse vähendamine, tööjõu maksukoormuse vähendamine, Eesti julgeoleku kindlustamine ning jätkusuutlik riigi rahandus, vahendas riigikantselei.

Eelarvestrateegias esitatakse riigi eelarvepoliitika põhisuunad, majandusolukorra analüüs ja majandusarengu prognoos, valitsuse prioriteedid, tulemusvaldkondade olukorra analüüs, eesmärgid koos mõõdikutega ning peamised poliitikamuudatused ja valitsemisalade rahastamiskava.

Riigi eelarvestrateegiat uuendatakse igal kevadel – täpsustatakse kolme eelseisva aasta kavasid ning täiendatakse vähemalt ühe aasta võrra, selgitas riigikantselei oma pressiteates.

Hetkel kuum