Fazeri Balti pagaritööstusi hakkab juhtima leedukas

04. juuni 2014, 15:10

Fazeri pagaritööstusi Eestis, Lätis ja Leedus koondava Fazer Bakery Baltici juhiks sai Mindaugas Snarskis.

Tänavu mais koondas Fazer Bakery oma pagaritööstused Balti riikides ühte äsjaloodud Fazer Bakery Baltic äriüksusesse, mis hakkab ühendama ettevõtte pagaritööstusi Eestis, Lätis ja Leedus. Fazer Bakery Baltic äriüksuse tegevdirektoriks nimetati Mindaugas Snarskis, teatas Fazer Bakery Baltic.

“Äritegevuse konsolideerimine Balti riikides jätkub ja see on võimalus ettevõtete jaoks olla efektiivsem ja pakkuda klientidele veelgi paremaid tooteid ja teenuseid,” kommenteeris Fazer Bakery Balticu tegevdirektor Mindaugas Snarskis.

Fazer Bakery Balticu pagaritööstused asuvad Tallinnas, Ogres ja Kaunases. Fazeri Balti pagaritööstused annavad tööd umbes 650 inimesele.

Fazer Grupp on rahvusvaheline pereettevõte, mille tooteportfellis on pagari- ja kondiitritooted, maiustused, valmistoidud ja toitlustuskohad. Fazer on esindatud kaheksas riigis ja ekspordib oma toodangut rohkem kui 40 riiki. Ettevõtte 2013. aasta käive oli ligi 1,7 miljardit eurot ning kontsernis töötab rohkem kui 15 000 inimest. Tallinnas on ettevõttel leiva- ja saiatehas ning Fazer on Eestis tööandjaks 245 inimesele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. June 2014, 15:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing