14. august 2014 kell 14:41

Kruuda: Tere tooted Peterburis veel saadaval

Tere AS juht Oliver Kruuda, kes sel nädalal väisas Peterburi ütles Äripöevale, et Tere La Crema tooted olid poes veel müügil.

Venemaale müüs Tere samuti kõrgema lisandväärtusega tooteid nagu näiteks hapukoor topsis, rammus la crema, Emma kreemid ning Kruuda sõnul Vene turu lemmikut – jogurtit Rukkileiva meloodia.

Maalehele antud inervjuus avaldas Kruuda lootust, et eksport Venemaale peagi taastub. "Eesti ettevõtja on karastunud. On ju meil turu sulgemise varasemaid kogemusi: laovarude seadus jõustati kaks päeva enne kehtimahakkamist, käibemaks tõusis päevapealt, elektri hind tõuseb pea iga päev… Kui probleem käes, tuleb sellele otsa vaadata ja vastavalt ka käituda. Ma arvan, et natukene pingutust ja sellele turule me ikka tagasi saame, ja aasta on ka ju tegelikult lühike aeg. Minul sai just reedel 20 aastat tänase Tere ja endise Tallinna Piimatööstuse juures oldud, ja kingitus missugune!" rääkis Kruuda.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum