Rivo Sarapik • 15. september 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Äripäev pani turundajad uut moodi edetabelisse

Äripäeva turundusäri sektoreid pingeritta panev erileht ilmus 16. septembril.
Äripäeva turundusäri sektoreid pingeritta panev erileht ilmus 16. septembril.  

Homme ilmuvad Äripäeva turunduse valdkonna edetabelid näitavad, millised ettevõtted on sektori suuremad, kasumlikumad ning edukamad.

Sel aastal koostas Äripäev Turunduse TOPi mõnevõrra teisiti, jagades turunduse valdkonna ettevõtted kaheks: sõnumit loovateks turundusfimadeks ja sõnumit avaldavateks meediafirmadeks. Ettevõtted reastati pingeritta äri edukuse järgi Äripäeva edetabelite metoodikat kasutades - see arvestab lisaks käibe ja kasumi absoluutnumbritele ka käibe ja kasumi kasvu (võrreldes eelmise aastaga) ning käiberentaablust.Lisaks kahele põhinimekirjale loodi ka rida erinevaid valdkonnaspetsiifilisi reastusi mahunäitaja ehk käibe järgi. Need annavad ülevaate, millised on konkreetse turundusvaldkonna suuremad tegutsevad firmad.Äripäeva turundusäri pingeread ilmuvad 16. septembril Äripäeva eriväljaandes Turunduse TOP, mis jõuab paberväljaandena tellijateni tasuta. Äripäeva tellijad saavad aga edetabelitega tutvuda juba täna aadressil www.aripaev.ee/topid

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt