Äripäev pani turundajad uut moodi edetabelisse

Rivo Sarapik 15. september 2014, 13:26
Äripäeva turundusäri sektoreid pingeritta panev erileht ilmus 16. septembril.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20140915/NEWS/309159955/AR/0/AR-309159955.jpg

Homme ilmuvad Äripäeva turunduse valdkonna edetabelid näitavad, millised ettevõtted on sektori suuremad, kasumlikumad ning edukamad.

Sel aastal koostas Äripäev Turunduse TOPi mõnevõrra teisiti, jagades turunduse valdkonna ettevõtted kaheks: sõnumit loovateks turundusfimadeks ja sõnumit avaldavateks meediafirmadeks. Ettevõtted reastati pingeritta äri edukuse järgi Äripäeva edetabelite metoodikat kasutades - see arvestab lisaks käibe ja kasumi absoluutnumbritele ka käibe ja kasumi kasvu (võrreldes eelmise aastaga) ning käiberentaablust.

Lisaks kahele põhinimekirjale loodi ka rida erinevaid valdkonnaspetsiifilisi reastusi mahunäitaja ehk käibe järgi. Need annavad ülevaate, millised on konkreetse turundusvaldkonna suuremad tegutsevad firmad.

Äripäeva turundusäri pingeread ilmuvad 16. septembril Äripäeva eriväljaandes Turunduse TOP, mis jõuab paberväljaandena tellijateni tasuta. Äripäeva tellijad saavad aga edetabelitega tutvuda juba täna aadressil www.aripaev.ee/topid.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2014, 13:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing