• Jaga lugu:

  Juhan Partsist saab IRLi peaministrikandidaat

  IRLi esimees Urmas Reinsalu teatas erakonnakaaslastele saadetud kirjas, et 2015. aasta parlamendivalimistel on partei peaministrikandidaat Juhan Parts.

  "Tegin Juhan Partsile ettepaneku, et sean ta üles peaministrikandidaadiks. Pärast mõtlemisaega andis ta oma nõusoleku," vahendas ERRi uudisteportaal Reinsalu kirja erakonnakaaslastele.
  "Vastavalt meie põhikirjale ei ole erakonna esimehe ja peaministrikandidaadi amet kattuvad, vaid erakonna volikogu kinnitab erakonna peaministrikandidaadi. Teen volikogule ettepaneku määrata Juhan Parts IRLi peaministrikandidaadiks," lisas ta.
  Reinsalu sõnul vajab Eesti peaministrit, kes on suuteline Eesti huvides tegema julgeid otsuseid ja samas omab kogemust.
  "Partsil on valitsusjuhi kogemus ja pikaajaline kogemus ministrina. Lisaks kogemusele on temas otsustavust vajalikke muutusi läbi viia. Ta ei ole kergete, vaid raskete aegade mees. Nüüd on see aeg käes," teatas Reinsalu.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.