SLK: jätkame vaidlustamisega tõe selgumiseni

30. oktoober 2014, 15:41
SLK juhatuse esimees Tõnis Rihvk.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141030/NEWS/141039951/AR/0/AR-141039951.jpg

"Jätkame hanke vaidlustamisega, kuni selgub tõde," kinnitas Väinamere Liinid parvlaevateenuse hanke vaidlustamise.

„Meie andmetel ja rahvusvaheliste finantsekspertide hinnangul on Väinamere Liinide pakkumine olnud pakkumuste kogumaksumust arvesse võttes soodsam kui Tallinna Sadama pakkumine,“ selgitas SLK juhatuse esimees Tõnis Rihvk.

Ta lisas, et finantsekspertide esialgsetel andmetel hoiab Väinamere Liinide pakkumine maksumaksjatele kümneaastase lepinguperioodi jooksul kokku üle 15 miljoni euro. Sellest lähtuvalt on alust arvata, et kui MKMilt saadakse lõpuks kätte ka kõik pakkumustes esitatud numbrid, siis võib kokkuhoid suureneda veelgi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2014, 15:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing