Äripäev • 30. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

SLK: jätkame vaidlustamisega tõe selgumiseni

SLK juhatuse esimees Tõnis Rihvk.  Foto: Andres Haabu

"Jätkame hanke vaidlustamisega, kuni selgub tõde," kinnitas Väinamere Liinid parvlaevateenuse hanke vaidlustamise.

„Meie andmetel ja rahvusvaheliste finantsekspertide hinnangul on Väinamere Liinide pakkumine olnud pakkumuste kogumaksumust arvesse võttes soodsam kui Tallinna Sadama pakkumine,“ selgitas SLK juhatuse esimees Tõnis Rihvk.

Ta lisas, et finantsekspertide esialgsetel andmetel hoiab Väinamere Liinide pakkumine maksumaksjatele kümneaastase lepinguperioodi jooksul kokku üle 15 miljoni euro. Sellest lähtuvalt on alust arvata, et kui MKMilt saadakse lõpuks kätte ka kõik pakkumustes esitatud numbrid, siis võib kokkuhoid suureneda veelgi.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt