Maarit Eerme • 31. oktoober 2014 kell 6:38

Potisepp: jaekettidega üha parem koostöö

Sirje Potisepp.  Foto: Eiko Kink

Toiduainetööstuste koostöö jaekettidega on toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul läinud üha paremaks, kuid üha enam tuleb mõelda, kuidas tarbijate soove täita.

Potisepa sõnul on tootja ülesanne toota ainult neid tooteid, mida tarbija osta soovib, ning kaubanduse roll on hinnakujundus ning toodete paigutus selliselt, et tarbija need poes üles leiab. "Tootjad ja kaubandus peavad koos mõtlema, kuidas kõige kasumlikumal viisil tarbijatele lähemale tulla," ütles Potisepp. 

Vaata Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee videost, kas lepingute sõlmimine on tootjate jaoks jätkuvalt problemaatiline; mida võiksid teha tootjad teisiti, et enda tooteid paremini müüa ning kui palju on Eesti tootjate toodangut toidukauplustes.

Hetkel kuum