Sirje Rank • 5. detsember 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Ansip: Euroopas ei oota keegi eestlaste ja soomlaste taga

Andrus Ansip  Foto: Andras Kralla

Euroopa Komisjoni digitaalse ühisturu asepresidendi Andrus Ansipi sõnul tuleb Eestil ja Soomel LNG terminali projektiga kiiresti edasi liikuda, sest Euroopas valitsevas investeeringute põuas ei hakka keegi ootama kuni Eesti ja Soome heitlevad erinevate lahenduste vahel.

„Soovitan fokuseerida väga selgele investeerimisplaanile, siis on lootus konkureerida investeeringutele. Kui läheb veel aasta, siis võib selle plaani ära unustada, raha on läinud mujale,“ ütles Ansip.

Ansipi sõnul on 2007. aastaga võrreldes Euroopa Liidus investeeringuid puudu enam kui 400 mld euro jagu.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt