Äripäev • 11. detsember 2014 kell 8:15

PRIA kolib Neinar Seli hoonesse

PRIA.  

Põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet (PRIA) kolib aasta pärast koos teiste Tartus asuvate põllumajandusministeeriumi allasutustega Tähe tänavale endisesse ülikooli füüsikamajja.

Ministeeriumi tellimusel konkursi korraldanud advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene sai kaheksa pakkumust, mis jäid vahemikku 5,4–10 miljonit eurot kümneaastase rendilepingu eest, kinnitas põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Karin Volmer, kirjutas Tartu Postimees.

Konkursi võitjaks tunnistati ärimees Neinar Selile kuuluva Robin Kinnisvara OÜ pakkumus, kus küsiti ruumide eest 6,7 miljonit eurot. Mullu novembris müüs Tartu ülikool vana füüsikamaja 1,51 miljoni euro eest osaühingule Tähe Maailm, mille omanikeringi kuuluvad Andrus Kuusmann ja Neinar Seli. Leping on plaanis sõlmida tuleva aasta lõpust kuni 2025. aasta detsembrini.

Teisipäeval mõisteti Eesti Olümpiakomitee president ja Tallinna Sadama endine nõukogu liige Neinar Seli Harju maakohtus süüdi toimingupiirangu rikkumises ning talle määrati 17 000 euro suurune trahv.

Loe lisa Tartu Postimehest.

Hetkel kuum