• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maksuamet kandideerib PR-auhinnale

  Maksuameti juht Marek Helm.Foto: Eiko Kink

  Suhtekorralduse Auhind 2014 konkursi žürii valis välja 13 konkursitööd, mis jätkavad kandideerimist aasta parima tiitlile. Kokku laekus konkursile 28 tööd. Võitjad kuulutatakse välja 25. märtsil Eesti aasta turundussündmusel Password.

  Suhtekorralduse Auhind 2014 tiitlile kandideerivad sellised suhtekorraldusprojektid:
  Töötamise registri rakendamise kommunikatsiooniprojekt (maksu- ja tolliamet)ETV saatejuhtide vahetus (Eesti Rahvusringhääling)Antropoloogia teaduskonverents (Tallinna Ülikool)Altia Eesti restaureerib Saaremaa ajaloolisi tuulikuid (Corpore)Kosmose kino lansseerimine (PR Concept)Lottemaa PR (PR Concept)Kaasav kommunikatsioon tootearenduses ja turule toomises (Hamburg ja Partnerid)Kuusakoski "Küünlaümbriste jaht" (Hamburg ja Partnerid)Tele2 ja Estonia sponsorlepingu jätkamine (KPMS)Eesti bobikelgu koondise lansseerimine (A-tiim kommunikatsioon & OnePR)Tööandjate manifest (Eesti Tööandjate Keskliit)EMT ja Elioni ettevõtete liitmise sisekommunikatsiooniprojekt (Eesti Telekom)Mina olen G4S (Taevas Ogilvy)
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.