Äripäev • 3. november 2015 kell 10:06

Postimehe eksjuht läks Läti reklaamifirmat juhtima

Postimehe juhina töötanud Janeck Uibo asus tööle turundusettevõtte Idea Group Läti juhina.  Foto: Erik Prozes

Postimehe juhina töötanud Janeck Uibo asus tööle turundusettevõtte Idea Group Läti juhina.

Idea Group

Kolmes Balti riigis tegutsev turunduskommunikatsiooni kontsern, mille 14 ettevõttes töötab kokku 160 inimest. Idea Group esindab rahvusvahelist reklaami- ja kommunikatsioonigruppi Havas.

Idea Groupi ettevõtete hulka kuuluvad Lätis reklaamiagentuur Idea, meediaagentuur Idea Havas Media, PR-ettevõte Idea PR, digianalüütika ettevõte Idea Metrix ning digilahenduste tehnilist teostust pakkuv Idea Lab.

Lätis töötab Idea Groupis 51 inimest ning olulisemateks klientideks on Prisma, Credit24, Borjomi, Red Bull, Hyundai, IBM, Google, Grindex ja Tukuma Piens.

“Ma olen kogenud ja tean, kuidas luua organisatsiooni, kus inimesed saavad ja tahavad realiseerida enda potentsiaali – see toob kõrgema klientide ja töötajate rahulolu, paremad majandusnäitajad ning kasvatab ettevõtte brändi tuntust ja väärtust,” sõnas Janeck Uibo. “Kohtumine Läti juhtide ja meeskonnaga andis kinnitust, et meil on sarnane arusaam edasisest.”

Idea Groupi suuromaniku ning partneri Mark Eikneri sõnul on Janeck Uibol hinnaline kogemus eduka organisatsiooni üles ehitamisest ning samuti tunneb ta hästi Balti riikide meediaäri. “Pean Janecki tugevateks oskusteks ja saavutusteks senises töös organisatsiooni arendamist ning tiimide ja muutuste juhtimist,” lisas Eikner.

Janeck Uibo on loonud ja juhtinud 16 aastat meediaagentuuri MediaCom. Viimati töötas Uibo Postimehe juhatuse esimehe ja enne seda Postimehe turundusdirektorina.

Hetkel kuum