MaksuMaksja kandis riigikogu laristajad autahvlile

29. aprill 2016, 13:39
Riigikogu esiliisijal Mihhail Stalnuhhinil pole isegi juhiluba.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160429/NEWS/160429616/AR/0/Mihhail-Stalnuhhin.jpg

Maksumaksjate liidu ajakiri MaksuMaksja värske number võtab uuesti üles riigikogu liiikmete autoliisingute teema, juhatades selle sisse sõnadega: "Nemad sõidavad meie kõigi raha eest liisitud autodega."

Kui varem piirdus liit üksikute „tippude“ saavutuste esitlemisega, siis nüüd tuuakse maksumaksjani kõikide riigikogulaste autoeelistused.

Autahvlile on kantud 70 riigikogu liiget, kes lasid mullu detsembris maksumaksja rahast kinni maksta oma auto liisinguarve. Ära on toodud auto mark, mudel, registreerimisaasta ja registreerimismärgi number. 2015. aasta kulude põhjal moodustavad esikolmiku juhiloata Mihhail Stalnuhhin, Mailis Reps ja Ken-Marti Vaher.

Sama tabel on veidi pikemal kujul avaldatud ka siin, kus on lisatud iga riigikogu liikme nime kohale link, millele klõpsates saab teada, millisesse erakonda ja komisjoni ta kuulub, millises ringkonnas kandideeris, kui palju on sõna võtnud, kuidas hääletanud jne.

Samast leiab lugeja nii tema e-posti aadressi kui telefoninumbri, et soovi korral ühendust võtta ja oma arvamust avaldada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. April 2016, 13:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing