• Jaga lugu:

  Biden Balti liidritele: ärge võtke Trumpi tõsiselt

  USA asepresident Joe Biden rahustas eile Balti riikide juhte, öeldes, et vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi sõnavõtte ei tohiks tõsiselt võtta, vahendab Reuters.

  Biden ütles eile Riias, et Trump ilmselt ei mõista NATO kollektiivkaitse põhimõtteid ehk mida kujutab endast Artikkel 5. “See, et te aeg-ajalt kuulete midagi teise partei presidendikandidaadilt... Selliseid asju ei peaks võtma tõsiselt,” lausus Biden, kes ise on demokraat.
  USA asepresidendi Euroopa reis tuleb ajal, mil Venemaa käitumine on taas riigid murelikuks teinud, asja ei muuda paremaks ka USA presidendikandidaadi Donald Trumpi ütlemised NATO kohta. Nii on Trump pidanud NATOt iganenud organisatsiooniks ning käinud välja idee organisatsiooni panustamisest sootuks loobuma.
  Biden kinnitas Eesti, Läti ja Leedu presidentidele, et NATO kaitse on kaljukindel ja vankumatu ning lubas, et USA ei jäta iial oma liitlasi hätta ning oma kohustusi täitmata. “Mitte ainult praegu, vaid nüüd ja igavesti,” kinnitas asepresident.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Eestlase asutatud Workland võtab üle Soome konkurendi ärid
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.