• Jaga lugu:

  Reformierakond heitis Kaljuranna üle parda

  Peaminister Taavi RõivasFoto: Andres Haabu, Äripäev

  Öösel kella üheni toimunud Reformierakonna juhatuse koosolekul otsustas erakond, millist presidendikandidaati valimiskogus toetab.

  Viis tundi kestnud koosolekul langes liisk Siim Kallase kasuks, vahendab Delfi. Reformierakonna esimehe Taavi Rõivase sõnul ei tulnud otsus kergelt, seda näitab ka asjaolu, et muidu konsensust pooldav Reformierakond langetas laiendatud juhatuse koosolekul otsuse hääletamise teel.
  Erakonna esimehe sõnul tehti otsus Kallast toetada selge enamusega ning lähtuti ka sellest, et teised erakonnad olid Kaljuranna asemel pigem valmis toetama Kallast.
  Küsimusele, kas Rõivas on andnud Kaljurannale tühje lubadusi, kuna Kaljurand on korduvalt öelnud, et Rõivas on talle isiklikult lubanud erakonna toetust valimiskogus, vastas Rõivas, et eilne hääletustulemus muutis nii mõnegi erakonnaliikme arvamust.
  Rõivas arvas, et Kaljurand Reformierakonna toetuseta valimiskokku ei lähe. 
  Loe pikemat Delfist
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Terviseameti külmladude uuringud jätkuvad, raisku läks 3 miljonit eurot
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit.
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit.
Kütusefirmast lahkuv Kai Realo läheb Ragn-Sellsi tegema seda, mida süda kutsub
Üheksa aastat rahvusvahelise kütuseketi Circle K Eesti peadirektori ametis olnud Kai Realo asub tööle prügifirma Ragn-Sells Eesti juhi kohale. "Tundub nagu poolte vahetamine, aga midagi ei ole teha, süda kutsub," rääkis Realo usutluses Äripäevale.
Üheksa aastat rahvusvahelise kütuseketi Circle K Eesti peadirektori ametis olnud Kai Realo asub tööle prügifirma Ragn-Sells Eesti juhi kohale. "Tundub nagu poolte vahetamine, aga midagi ei ole teha, süda kutsub," rääkis Realo usutluses Äripäevale.