GoAdventure müüdi maha leedulastele

GoAdventure müüdi 2,6 miljoni euroga leedulastele.  Foto: Raul Mee
Äripäev • 19. september 2016 kell 7:28

Leedu kapitalil põhinev lennundussektori valdusühing Avia Solution Group, mis valdab ka reisikorraldajat Kidy Tour, ostis Eesti reisikorraldaja GoAdventure, mis peagi ühineb Kidy Touriga.

Leedulaste valduses Avia Solutions Group ostis ettevõttelt GoBaltic OÜ kõik Eesti reisikorraldaja GoAdventure aktsiad, teatas Leedu ettevõte. Tehingu väärtus on 2,611 miljonit eurot. Ettevõte GoBaltic OÜ jääb edasi reisikorraldusteenuseid pakkuvaks ettevõtteks Lätis.

„Oleme kavandanud Balti riikides arengut eelmisel aastal asutamisest peale, Eesti ettevõtte valisime selle hea positsiooni pärast kohalikul turul ja laia reisiagentuuride võrgustiku tõttu,“ selgitas Kidy Touri direktor Gvidas Aukštuolis.

Aastast 2010 reisikorraldajana tegutsev GoAdventure on Tallinna lennujaamast lennutanud kliente Türgi, Egiptuse, Araabia Ühendemiraatide ja Bulgaaria kuurortidesse. Ettevõtte käive ulatus 2015. aastal 12,5 mln euroni. Reisikorraldaja Kidy Tour plaan näeb ette, et tuleval aastal kasutab ettevõtte teenuseid 25 000 reisijat Leedust ja Eestist.

Kidy Tour kuulub Ida-Euroopa suurimale lennundussektori valdusühingule Avia Solutions Group, kelle aktsiad on noteeritud Varssavi börsil. Ettevõte pakub reisijatele võimalust valida 175 hotelli vahel Türgis Vahemere rannikul Kemeri, Antaalia, Side ja Alaania regioonis. Kidy Touri reise saab tellida Leedus üle 140 reisibüroost.

Hetkel kuum