Koit Brinkmann • 20. september 2016 kell 12:45
Uudised
Ainult tellijale

Ekspoliitikutest ärimehed kohtu all

Ekspoliitikutest ärimehed Anti Tammeoks (keskel) ning Mario Sootna (paremal) Harju maakohtus.  Foto: Andres Haabu

Jäätmeäris toimetavate endise IRLi liikme ning EASi nõukogusse kuulunud Anti Tammeoksa ning kunagise Rahvaliidu aseesimehe Mario Sootna KIKilt ja EASilt ligi 660 000 euro väljapetmise süüdistuses algasid kohtuistungid.

Eilsel avaistungil keegi end süüdi ei tunnistanud. Täna jätkati prokuröri esitatud tõendite uurimisega. Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Endla Ülviste tõi välja, et tootjavastutusorganisatsiooni MTÜ Eesti Pakendiringlus pangakonto teavitused läksid Tammeoksa meilile ja mobiilile. Sellega tõendab prokuratuur Tammeoksa seost Eesti Pakendiringlusega, kuigi äriregister seda seost ei näita. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum