USS Security vahetas jälle juhti

29. september 2016, 16:02
USS Security omanik Urmas Sõõrumaa
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160929/NEWS/160929623/AR/0/AR-160929623.jpg

Mullu novembris USS Security Eesti juhiks saanud Marek Zacek liigub juba edasi uuele tööle, oma sõnul rahvusvahelisse ärisse.

Kuna Zacekilt lahkumise kohta kommentaari saada ei õnnestunud, rääkis ettevõtte suurosanik Urmas Sõõrumaa Postimehele, et turvaäri osutus mehele liiga raamidesse surutuks. „Marek on palju vabama mõtteviisiga ja ta ei leidnud meie äris sellist vabadust, nagu ta eeldas,“ selgitas Sõõrumaa.

Zaceki koha võtab üle senine teenindusdirektor Arved Liivrand, kes kinnitati äriregistri andmeil USSi juhatuse liikmeks esmaspäeval. Zacek jätkab Postimehe andmeil samal ajal samuti ettevõtte juhatuse liikmena.

Seni juhatuse eesotsas olnud Zacek vahetas vähem kui aasta tagasi välja Meelis Krämanni. Äripäev kirjutas toona, et USS Securitys oli juba kevadest saati töötajate koondamiste ja lahkumiste laine, mida saatsid arveteklaarimised töövaidluskomisjonis palgaprobleemide üle, süüdistused seljataga tegutsemises ja kehvas juhtimises. Suuromanik Sõõrumaa aga nimetas seda juttu diletantlikuks ja ütles, et töötajate koondamine on firma loomulik protsess.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2016, 16:11

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing