Äripäev • 19. oktoober 2016 kell 7:56

Rimi Eesti sai uue juhi

Rimi Eesti uueks tegevjuhiks saab Vaido Padumäe.  Foto: Rimi

Rimi Eesti senine tegevdirektor Anders Torell otsustas pärast 3,5 aastat naasta emaettevõttesse ICA. Rimi Eesti uueks tegevjuhiks saab Vaido Padumäe, kes seni töötas ettevõttes Baltikumi keskostu juhina.

Padumäe on töötanud Rimis alates 2000. aastast, ta alustas kauba komplekteerijana, õppides samal ajal ülikoolis. Seejärel sai temast laojuhataja, edasi tarneahela juht, kategooriagrupi juht ja ostudirektor.

Padumäe võtab Torellilt töö üle uue aasta jaanuarist.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanik on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Rimi Baltic AB-l on kolmes Balti riigis 259 kauplust, sealhulgas 74 hüpermarketit (neist 15 Eestis), 95 supermarketit (neist 28 Eestis), 90 odavmüügikauplust (neist 45 Säästumarketit Eestis). Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Hetkel kuum