Äripäev kajastab USA presidendivalimisi otse terve öö

08. november 2016, 09:15
Äripäev kajastab USA valimisi otse Californiast.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161108/NEWS/161109778/AR/0/AR-161109778.jpg

Kust on kõige parem jälgida täna öösel toimuvaid USA presidendivalimisi? Mõistagi Äripäevast.

Äripäev kajastab täna öö läbi otse Californiast uudiste, säutsude ja hetkeseisudega Ameerika Ühendriikides toimuvaid presidendivalimisi vabariiklaste kandidaadi Donald Trumpi ja demokraatide kandidaadi Hillary Clintoni vahel.

Tänasega jõuab lõpule USA ajaloo ilmselt kõige eriskummalisem valimisperiood, mille lõppakordi annavad umbes 130 miljonit ameeriklast, kes lähevad häält andma. Lisaks presidendiametile on kaalul ka vaba koht USA ülemkohtus, kontroll Senati üle ning ridamisi osariiklikke küsimusi, nagu näiteks surmanuhtluse lõpetamine ja kanepi legaliseerimine Californias.

Esmaspäevaks oli juba 42 miljonit inimest hääle andnud ning kaalukeele osariikides, nagu Arizona, Florida ja Nevada, osales eelvalimistel rekordarv inimesi. Oktoobri keskpaiga seisuga olid kummagi kandidaadi kampaaniad ja seotud huvigrupid valimistele kokku kulutanud üle miljardi dollari.

Loe täna õhtul, öösel ning homme hommikul Äripäeva, et olla kursis kõige värskemate uudiste ja sündmustega sellelt ajalooliselt valimiselt. Ära unusta jälgida ka Äripäeva Twitteris.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2016, 09:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing