• Jaga lugu:

  Reklaamifirma Adell Taevas kasvatas käivet

  100eurone.Foto: PantherMedia/Scanpix

  Reklaamifirma Adell Taevas käive tõusis 20 protsenti ning kasum langes veidi.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et reklaamiagentuuri Adell Taevas OÜ müügitulu vähenes 2016. aastal (eelneva aastaga võrreldes) 20 protsenti, 3,20 miljoni euroni. Ärikasum langes 4307 euro võrra, 121 092 euroni (-3 protsenti).
  Ettevõtte keskmine töötajate arv kasvas 2016. aastal ühe inimese võrra, 39ni. Käive töötaja kohta langes 22 protsenti, 82 040 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 7 protsenti, 1682 euroni kuus.
  1996. aastal tegevust alustanud reklaamifirma suurimad kliendid on näiteks A. Le Coq AS, Toyota Baltic AS, Sangar AS, Olvi OY (Soome), G4S AS ning erinevad riigisektori asutused (Tervise Arengu Instituut), kirjutab ettevõte oma tegevusaruandes.
  Ettevõtte omanikeks on Age Com OÜ, Investri OÜ, Gert Lee ja Jaanus Vahtra. Omanikud võtsid 2016. aastal firmast 64 000 eurot dividende. 2015. aastal maksti endale 220 000 eurot dividende.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.