• Jaga lugu:

  Toomas Toolil Narva-Jõesuuga suured plaanid

  Narva-Jõesuu Meresuu spaa.Foto: oksjonikeskus.ee

  Eesti tuntud ettevõtja Toomas Tooli ettevõte BREM Kinnisvarahooldus tahab ehitada Narva-Jõesuu südamesse kolm kõrghoonet, kirjutas Põhjarannik. Lisaks on Toolil plaanid ka kuurortpiirkonna hotelliäris, sest ta ostis mullu Meresuu spaa.

  Põhjarannik kirjutas täna, et BREM Kinnisvarahooldus taotleb Narva-Jõesuu linnavalitsuselt Aia 4 kinnistu detailplaneeringu algatamist. See 1,23 hektari suurune ärimaa krunt asub kuurortlinna keskuses, Narva-Jõesuu sanatooriumi naabruses.
  Taotluse järgi on detailplaneeringu koostamise eesmärk määrata ehitusõigus kolme kuni 16korruselise ja kahekorruselise maa-aluse parklaga majutushoone rajamiseks. Peale selle on plaanis maa alla rajada bassein. Põhjarannik lisab, et taotluse esitaja on BREM Kinnisvarahoolduse volitatud isikuna Risto Mägi.
  Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljini sõnul võttis linnavalitsus taotluse menetlusse, kuid ei osanud väljaandele öelda, kuivõrd tõsised arendaja plaanid on.
  Kolme kõrghoone ehitamise plaani taustal tasub teada ka, et Tool on võtnud sihikule ka kuurortpiirkonna hotelliäri - mullu sai temast Meresuu spaa omanik, kirjutasid Kinnisvarauudised.ee.
  Pankrotivarana ostetud spaa
  Nimelt ostis Tooli ettevõte OÜ BREM Kinnisvarahaldus möödunud aasta oktoobris Narva-Jõesuus aadressil Aia 48a asuva spaa. Meresuu Spa & Hotel oli enne seda Egeria Kinnisvara pankrotivarana müügis oksjonikeskkonnas, kus sellele otsis uut omanikku pankrotihaldur Martin Krupp. Kinnistusregister näitas spaahotelli üleminekut uuele omanikule juba 24. oktoobril 2016. Kinnitamata andmetel maksis Tool spaa eest enam kui 6 miljonit eurot.
  Mullu septembris avaldas Postimees, et Viimsi ja Grand Rose spaa omanik võtab oktoobri keskpaigast üle Meresuu spaahotelli opereerimise ning jätkab tegevust senisel kujul ja mahus. Kui uus operaator tööd alustas, kuulus hotellikinnisvara juba Toolile.
  Tõotab tootlust
  Narva-Jõesuu Meresuu Spa & Hotelis on 109 numbrituba ehk see pea sama suur, kui Tallinn Viimsi SPA oma 110 toaga. Kuressaares asuv Grand Rose SPA Hotel on pisut väiksem, 66 toaga. Üldiselt suudavad hotellid rahavoogu ostvate kinnisvarainvestorite soovitud tootlust pakkuda alates 100 numbritoast.
  Tooli ettevõttele BREM Kinnisvarahaldus kuulub Narva-Jõesuus lisaks Meresuu spaale veel teisigi kinnistuid. Üks neist on Vabaduse tänaval paiknev üheksakorruseline punastest telliskividest endine sanatoorium Põhjarannik, mis pole juba ligemale 15 aastat kasutuses. Aia 45 asub aastatel 1863-1914 elanud Venemaa töösturi Filipp Pantelejevi endine suvila. Aia 4 aga paikneb Narva-Jõesuu üheksakorruseline hoone, kus asus veel selle sajandi alguses Narva-Jõesuu sanatooriumi magamiskorpus. Kõik kolm kinnistut ostis Tool 2006. aastal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: õnnetus õnnistab riigi diili iseendaga
Taevas tänatud, et Muhumaal Kuivastu sadamas kaid ramminud parvlaeva Tõll õnnetuses keegi viga ei saanud. Kõlab küüniliselt, kuid ohtlik intsident langes asjaosalistele väga soodsasse konteksti.
Taevas tänatud, et Muhumaal Kuivastu sadamas kaid ramminud parvlaeva Tõll õnnetuses keegi viga ei saanud. Kõlab küüniliselt, kuid ohtlik intsident langes asjaosalistele väga soodsasse konteksti.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.