• Jaga lugu:

  E-residendid saavad avarama võimaluse makseteenuseid kasutada

  E-residentsuse programmi juht Kaspar KorjusFoto: Andres Haabu

  Rahvusvaheliste maksete ettevõte Paymentwall ja Eesti e-residentsuse programm käivitavad koostöös uue teenuse Passport, mille abil saavad ettevõtjad kõikjalt maailmast asutada ettevõtte, millel on ligipääs globaalsetele makseteenustele ja teistele rahvusvahelist ettevõtlust toetavatele teenustele.

  "Koostöö Paymentwalliga on meie jaoks järjekordne läbimurre," ütles e-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus. "Ärimaailmas ei ole puudu headest ideedest või andekatest inimestest, kuid olenevalt inimese elukohast võivad finantsbarjäärid nii mõnegi unistuse lämmatada," lisas ta. Korjuse sõnul pakub e-residentsuse programm inimestele kogu maailmas tööriistu, mis aitavad neil sõltumatult elukohast lihtsamini ettevõtlusega tegeleda. "Paymentwalliga ühiselt loodud teenus aitab kaasa nende inimeste kaasamisel ettevõtlusesse," ütles Korjus.
  "Ettevõtja jaoks muutub globaalsete makseteenuste kasutusele võtmine Passportiga senisest lihtsamaks," ütles Oleg Gutsol, e-residentsuse projekti rahvusvaheline ärijuht. Tema sõnul on Passportist eriti palju kasu Ukraina, Türgi, India ning paljude teiste riikide ettevõtjatel, kelle koduriigis puudub ligipääs rahvusvahelistele makseteenustele.
  Paymentwalli juhi Honor Gunday sõnul peaks ettevõtlusega alustamine olema kõikjal maailmas lihtne ning sujuv. "Me ehitasime Paymentwalli Passporti selleks, et uuenduslike ideedega ettevõtjad arenevatelt turgudelt saaksid probleemideta rajada firmasid Euroopa Liidus," ütles Gunday.
  Paymentwall on juhtiv globaalsete makseteenuste platvorm, mis võimaldab 5 miljardil inimesel teha makseid kasutades mitte ainult krediitkaarte, vaid ka 150 kohalikku makseteenust üle maailma
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.