Äripäev • 14. august 2017 kell 8:08

Südameapteek paneb lahkuva Katre Kõvaski asemele uue juhi

Foto: Raul Mee

Pharma Holding OÜd ehk Südameapteeki hakkab 16. augustil juhtima seni ettevõtte korporatiivklientide müügijuhina töötanud Risto Laur, sest senine tegevjuht Katre Kõvask asub koondunud Tere ja Farmi Piimatööstuse juhatuse esimeheks.

Vaata ka Infopangast:

Katre Kõvask

Risto Laur

"Mul on hea meel, et minu mantlipärija on kasvanud välja meie enda tublist meeskonnast, kelle töö tulemusena on Südameapteek viimaste aastatega teinud tugeva äritulemuse. Risto tunneb meie organisatsiooni nii inimeste kui ka numbrite poolelt ning on igati valmis jätkama ettevõttes tegevjuhina," lausus Katre Kõvask ning lisas, et Südameapteek on viimase kahe aasta jooksul teinud olulise hüppe nii äritulemuses kui ka organisatsiooni arengus.

Risto Laur on Pharma Holding OÜ Südameapteekide korporatiivklientide müügijuhina olnud ametis alates 2015. aastast, juhtides läbirääkimisi erinevate meditsiini- ja tervishoiuasutustega ning suurklientidega.

 

Hetkel kuum