Äripäev • 24 august 2017

Eesti Meedia muudab juhatust

Kanal 2 juht Sven Nuutmann.  Foto: Scanpix

Eesti Meedia juhtkonda lisanduvad Sven Nuutmanni kõrvale veel kolm inimest, kirjutas Postimees.

Eesti Meedia juhatus laieneb neljaliikmeliseks, kirjutas Postimees. Alates 1. septembrist lisanduvad juhatusse ettevõtte finantsdirektor Kristel Volver, tehnoloogiadirektor Andrus Raudsalu ning senine müügidirektor Rivo Põldoja.Sven Nuutmanni sõnul on struktuurimuudatuste eesmärk tuua konkreetsete valdkondade vastutus juhatuse tasandile.

Volveri vastutusalaks jääb kontserni juhatuses finantsjuhtimine, Raudsalul tehnoloogiavaldkond ning Põldoja hakkab vastutama turunduse, müügi, levi- ja kliendisuhete ning digimeedia arendamise eest. Müügidirektoriks saab Raido Soom, kes seni vastutas Baltikumi veebireklaami müügi eest.

Äripäev kirjutas aasta alguses, kuidas börsifirma Ekspress Grupp kaebas kohtusse endise reklaamijuhi Rivo Põldoja, kes asus vaid loetud päevad pärast Ekspressist lahkumist tööle Ekspressi suurima konkurendi, Eesti Meedia müügidirektorina. Ekspress Grupi juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu süüdistas Põldoja konkurentsikeelu rikkumises, lubaduste murdmises, valetamises, töötajate ülemeelitamises ja ärisaladuste avaldamises. Põldoja vaikis ja Eesti Meedia juht Sven Nuutmann nimetas etteheiteid alusetuteks.

Hetkel kuum